Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 15 Öğretim Üyesi Alacak!

0
458

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 15 Doçent, Profesör ve Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak!

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 15 Doçent, Profesör ve Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik personel alacağımı yapacağını Resmi Gazete üzerinden duyurmuştur.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme İle İlgili Değerlendirme Kriterleri hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvurular 10 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak olup, 24 Temmuz 2020 Cuma günü (Mesai Bitimi) bitecektir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşıyan öğretim üyesi adaylarının Başvuru Formunu düzenleyerek ekleri ile birlikte müracaat adreslerinde belirtilen birime başvurmaları gerekmektedir.

Notlar

– Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

– Başvuru Formalarına ve ayrıntılı bilgilere http://persdb.isparta.edu.tr internet adresi Doküman Arşivi bölümünden ulaşılabilir.

– Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

– %20 kotası ile başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

İlanda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi alım yapılacak kadroyu aşağıda belirtmiştir:

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi: Su Ürünleri Yetiştiriciliği bölümü Yetiştiricilik Anabilim dalında 1 Profesör alımı için aranan koşullar; Balık beslemede enzim, yağlı tohum küspeleri ve yem katkı maddeleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi: Orman Mühendisliği bölümü Havza Yönetimi Anabilim dalında 1 Doçent alımı için aranan koşullar; Su ürünleri yetiştiriciliğinde balık hastalıkları, antibiyotik rezidüsü ve probiyotikler üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Orman Fakültesi: Su Ürünleri Yetiştiriciliği bölümü Hastalıklar Anabilim dalında 1 Profesör alımı için aranan koşullar; Doçentliği Orman Mühendisliği alanında almış olmak, Havza Yönetimi ve Bitki-Su tüketimi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Ziraat Fakültesi: Zootekni bölümü Hayvan Yetiştirme Anabilim Anabilim dalında 1 Doçent alımı için aranan koşullar; Buzağı Yetiştirme ve Canlı Ağırlık Tahmin Modelleri Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.

Diğer Kadro detayları için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

3 × 5 =