Türk-Alman Üniversitesi Akademik Personel İlanı

0
1025

Türk-Alman Üniversitesi akademik personel ilanı yayımladı.

Türk-Alman Üniversitesi, bünyesindeki farklı fakülte ve bölümlere 1 Doçent ve 1 Profesör alımı yapılacağı ile ilgili ilanı 8 Mayıs 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türk-Alman Üniversitesi akademik kadro ilanında toplamda 2 Öğretim Üyesi yapacağını duyurdu. “Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: – Üniversitemizin aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre ve Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterleri Yönergesinde belirtilen şartları sağlamış olmak kaydıyla Öğretim Üyesi alınacaktır. ”

Genel Şartlar

  • Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşıması gerekmektedir.
  • Fakültelerde ilan edilen kadrolara başvuracak adayların, eğitim verecek seviyede Almanca, Enstitülerde ilan edilen kadrolara başvuracak adayların, eğitim verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şarttır.
  • Müracaat etmek isteyenlerin ilanın yayınlandığı (08.05.2020) tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvuru dosyalarını PDF formatında CD veya Taşınabilir Belleğe aktarmak suretiyle iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri veya şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

Profesör ve Doçent kadrosuna* başvuracaklar için:
  1. Adayların dilekçelerinde başvurdukları Fakülte ve Anabilim Dalını belirterek, özgeçmişlerini Türkçe ve Almanca olarak vermeleri gerekmektedir.
  2. Noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları, (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların ilgili Kurumdan denkliğinin onaylanmış olması şarttır)
  3. doçentlik belgesi,
  4. nüfus cüzdan fotokopisi,
  5. 3 adet fotoğraf.
  6. Adaylar, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ile birlikte, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserleri Profesör kadrosu için 1 nüsha dosya ve 5 (beş) adet CD veya Taşınabilir Belleğe, Doçent kadrosu için 1 nüsha dosya ve 3 (üç) adet CD veya Taşınabilir belleğe aktarmak suretiyle Üniversitemiz Rektörlüğüne iadeli taahhütlü posta yoluyla veya şahsen başvurabileceklerdir.
  7. Adaylar isterlerse, doktora sonrasında kendilerine verilen ödüllere, elde ettikleri akademik başarılara dair belgeleri dosyalarına koyabilirler.

Önemli:

  1. Üniversitemiz uygun gördüğü takdirde ilanın her aşamasını iptal edebilir.
  2. İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen aday/adayların atamaları yapılmayacaktır.
  3. Aday/adayların başvuru şartlarına uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

Başvuru Yeri ve Tarihleri:

  • Postadaki gecikmeler ve ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün süre içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
İLK BAŞVURU TARİHİ : 08.05.2020 SON BAŞVURU TARİHİ : 22.05.2020 Başvuru Adresi:   Personel Daire Başkanlığı: Türk-Alman Üniversitesi Rektörlük Binası Şahinkaya Cad. No: 106 34820 – Beykoz/İSTANBUL Tel: 0 216 333 35 66 – 0 216 333 35 69
Resmi Gazete İlanı
Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

15 + 13 =