TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Personel İlanı

0
1240

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü bünyesine personel alımı yapacaktır.

TÜBİTAK, 5 Ekim 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladığı ilan ile çeşitli alanlara 35 personel alımı yapılacağını yayımladı.

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü bünyesine  Araştırmacı pozisyonunda 30, Teknik ve Destek Personeli pozisyonunda 3, Teknisyen pozisyonunda 2 personel alımı yapılacağını duyurdu.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:
TÜBİTAK RAYLI ULAŞIM TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR.
TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü için alım yapılacak pozisyonlar ve detayları şu şekildedir;
Araştırmacı pozisyonları;
  • Lisans bölümlerinden Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 1 Araştırmacı alınacaktır.

  • Lisans bölümlerinden Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 2 Araştırmacı alınacaktır.

Diğer Araştırmacı pozisyonları ve başvuru şartlarını incelemek için tıklayınız

Teknik ve Destek Personeli pozisyonu için;
  • Lisans bölümlerinden Hukuk, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme,
    İşletme Yönetimi, İktisat, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Ekonometri, Finansal Ekonometri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası
    İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları bölümlerinden birini bitirmiş olmak ve en az 3 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 1 Teknik ve Destek Personeli alınacaktır.

 

  • Lisans bölümlerinden  Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık, Gazetecilik, Pazarlama, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Yönetim Bilişim Sistemleri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İşletme Yönetimi, İktisat, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Ekonometri, Finansal Ekonometri, Matematik, İstatistik, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama veya Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerinden birini bitirmiş olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 1 Teknik ve Destek Personeli alınacaktır.
Teknisyen pozisyonu için;
  • Ön Lisans bölümlerinden Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Motor Teknolojisi, Otomotiv, Otomotiv Teknolojisi, Mekatronik,Kontrol ve Otomasyon, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Makine, Elektrik, Elektronik Teknolojisi veya Endüstriyel Elektronik bölümlerinden birini bitirmiş olmak ve Raylı Taşıt veya Otomotiv sektöründe en az 5 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 1 Teknisyen alınacaktır.

 

  • Ön Lisans bölümlerinden Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Elektrik
    Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Mekatronik veya Biyomedikal Cihaz Teknolojisi bölümlerinden birini bitirmiş olmak niteliklerini taşıyan Kocaeli ilinde istihdam edecek 1 Teknisyen alınacaktır.
Son Başvuru Tarihi: 26 Ekim 2020’dir.
  1. Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.
  2. TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü
    Adres: Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 41470 Gebze/KOCAELİ
    E-Posta: [email protected]
    Telefon: (262) 643 0462-2490-2491
Resmi Gazete İlanı
TÜBİTAK ile alakalı tüm haberlere ulaşmak için tıklayınız

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

5 × 4 =