TÜBİTAK BİLGEM 2 Personel Alımı Yapıyor!

0
711

TÜBİTAK, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM)’ne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi’ne personel alımı yapacak!

TÜBİTAK, 12 Mayıs 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladığı ilan ile BİLGEM’e bağlı İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi’ne 2 Personel alımı yapılacağını yayımladı.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi bünyesine Uzman/Uzman yardımcısı pozisyonunda lisans mezunu 2 personel alımı yapacak.

 
TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİNE  (BİLGEM) bağlı İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ BİRİMİ BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR. 

Fizik, Kimya, Biyoloji, Teknik Öğretmenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği veya Mühendislik bölümlerinden birini bitirmiş olmak vasıflarına sahip Uzman ve Uzman yardımcısı pozisyonunda 2 personel alımı yapılacaktır.

 

  1. İlana başvuruda bulunmak için “www.bilgem.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur).
    1. İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir
  2. Başvuruların en geç 02/06/2020 tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekmektedir. 
  3. Başvurular, ilan referans kodu üzerinden değerlendirilecektir. Adaylar, iş başvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek başvuruda bulunabileceklerdir. Referans kodu seçilmeden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.  
  4. Her bir pozisyon için “Adaylarda Aranacak Genel Koşullar” bölümünün (e) maddesine göre en yüksek puandan başlayarak oluşturulacak sıralamada alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday mülakata çağrılacaktır. Alanında doktora mezunu adaylardan ise “Adaylarda Aranacak Genel Koşullar” bölümünün (f) maddesine göre en yüksek puandan başlayarak ayrıca oluşturulacak sıralamada alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday da mülakata çağrılacaktır. Son sıradaki adaylarla aynı puanı alan başka adaylar olması durumunda bu adaylar da mülakata çağrılacaktır. 
  5. Lisans öğrenimini yurt dışında tamamlayan adaylar için “Adaylarda Aranacak Genel Koşullar” bölümünün (e) maddesi, Doktora öğrenimini yurt dışında tamamlayan adaylar için ise “Adaylarda Aranacak Genel Koşullar” bölümünün (e) ve (f) maddesi koşul olarak aranmayacak olup, bu adaylar ayrıca değerlendirmeye alınacaklardır. 
  6. Adaylar başvuruları esnasında iş başvuru sistemine girmiş oldukları beyana göre değerlendirilecek olup, girilen bilgilerin hatalı olması veya aşağıda belirtilen belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.  

İstenilen Belgeler

  • Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı). 
  • Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı). 
  • Güncel Özgeçmiş (Özgeçmişinizin renkli fotoğraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek şekilde hazırlanması gerekmektedir). 
  • ÇSGB tarafından geçerli en az B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikası. 
  • Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eğitimlerini yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi). 
  • YÖK Mezun Belgesi (e-devlet üzerinden alınan ve kontrol kodu olan internet çıktısı). 
  • Lisans -ve varsa üstü- Transkript Belgesi. 
  • Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi veya lisans öğrenimleri sırasında asıl alanla ilgili olmayan dersler dışındaki tüm derslerinin eğitim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösterir belge (üniversiteden alınmış, onaylı). 
  • Deneyimi (mesleki tecrübesi) olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü. 
  • Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.   


Not: Süreçle ilgili tüm gelişme ve duyurular, Kurumumuz web sayfasında (www.bilgem.tubitak.gov.tr / www.tubitak.gov.tr) ilan edilecektir.



Başvuru Tarihleri
İlan Başlama Tarihi : 12.05.2020
İlan Bitiş Tarihi : 02.06.2020
İletişim Bilgileri

Adres: Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:1 PK: 74, 41470 Gebze / Kocaeli 
E-Posta: [email protected] 
Telefon: (262) 648 10 00 -3542-3820-3517-3523 

Resmi Gazete İlanı

Detaylar için TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi sayfasını  inceleyebilirsiniz.


“TÜBİTAK AR-GE Personeli Alımı Yapacak!” haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

“TÜBİTAK SAGE Personel Alım İlanı Yayımladı” haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

five × four =