Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 9 Akademik Personel Alımı Yapacak!

0
530

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 28 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan akademik kadro ilanında toplamda 6 öğretim üyesi ve 3 öğretim elemanı alımı yapılacağını duyurdu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, akademik personel alım ilanında bünyesine 6 Doktor Öğretim Üyesi ile 3 Öğretim Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır”
İlanda yer alan Sakarya Uygulamalı Bilimler Teknik Üniversitesi bünyesine alım yapılacak akademisyenlerin ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Turizm Fakültesi: Turizm Rehberliği Bölümü
  • Hendek Meslek Yüksekokulu: İnşaat Bölümü, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü
  • Sakarya Meslek Yüksekokulu: Yönetim ve Organizasyon Bölümü
  • Sapanca Meslek Yüksekokulu: Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İstenilen Belgeler:

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için adaylar
  1. Başvuru Formuna Öz geçmiş, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri İnceleme Komisyonu Bildirim Formu, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdan sureti, Öğrenim belgeleri (Yurt dışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi ile birlikte), Yabancı Dil Belgesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerini ekleyerek oluşturduğu başvuru dosyası ayrıca Bilimsel çalışma ve yayınlarını (PDF formatında), Öz geçmiş ile Üniversitemizin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerini (word formatında) taşınabilir belleğe aktararak oluşturduğu 4 adet taşınabilir bellek ile birlikte ilgili birime başvurmaları gerekmektedir.
* Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri İnceleme Komisyonu Bildirim Formu, Özgeçmiş Formatı ve İlana Başvuru Formlarına “https://personel.subu.edu.tr/tr” adresinden ulaşılabilir.
Başvuru Tarihleri:
  • Son başvuru tarihi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.
  • Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup süresi içinde yapılmayan ya da eksik belgeli yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

“Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi hükümleri uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır.”
İlanda yer alan Sakarya Uygulamalı Bilimler Teknik Üniversitesi bünyesine alım yapılacak akademisyenlerin ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Sakarya Meslek Yüksekokulu: İnşaat Bölümü
  • Rektörlük: Uzaktan Eğitim Merkezi

Başvuruda İstenen Belgeler:

  1. Başvuru formu (https://personel.subu.edu.tr/tr/basvuru-formlari adresinden ulaşılabilir.),
  2. Öz geçmiş (https://personel.subu.edu.tr/tr/basvuru-formlari adresinden ulaşılabilir.),
  3. 2 Adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş),
  4. ALES ve Yabancı Dil Belgesi,
  5. Lisans ve Yüksek Lisans Transkripti (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler),
  6. Mezuniyet Belgeleri (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler. Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.),
  7. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge,
  8. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
Sınav Takvimi
  • Duyuru Başlama Tarihi : 28.12.2020
  • Son Başvuru Tarihi : 11.01.2021
  • Ön Değerlendirme Tarihi : 14.01.2021
  • Giriş Sınavı Tarihi : 18.01.2021
  • Sonuç Açıklama Tarihi : 21.01.2021
  •  Sonuçların İlan Edileceği İnternet Adresi : https://ilan.subu.edu.tr

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

one × four =