Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 13 Öğretim Eleman Alımı Yapıyor!

0
445

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, öğretim elemanı alımı yapılacağını ilettiği 9 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 13 öğretim elemanı alımı yapılacağını duyurdu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, öğretim elemanı alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 11 Öğretim Görevlisi ile 2 Araştırma Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan “Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi”, 2547 sayılı “Yükseköğretim Kanunu”nun 31. ve 50/d maddeleri, 657 sayılı “Devlet Memurları Kanunu”nun 48. maddesi ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.”
İlanda yer alan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Beslenme ve Diyetetik, Ebelik
  • Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu: Beden Eğitimi ve Spor
  • Osmaniye Meslek Yüksekokulu: Mimarlık ve Şehir Planlama
  • Kadirli Meslek Yüksekokulu: Makine ve Metal Teknolojileri
  • Düziçi Meslek Yüksekokulu: Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri
  • Bahçe Meslek Yüksekokulu: Yönetim ve Organizasyon
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu:Terapi ve Rehabilitasyon, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

KADRO UNVAN ŞARTLARI:

  1. Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak gerekir.
  2. Devlet Yükseköğretim Kurumlarının Araştırma Görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmak şartı aranır.
  3. Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuranların atamaları 2547 sayılı Kanun’un 50/d maddesi uyarınca yapılacaktır.
  4. Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuranların atamaları 2547 sayılı Kanun’un 31. maddesi uyarınca yapılacaktır.
  5. Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.
  6. Adaylarda, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde; bilim alanı yabancı dille ilgili kadrolara yapılacak öğretim görevlisi atamaları ile 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendi uyarınca zorunlu yabancı dil dersini vermek üzere öğretim görevlisi kadrolarına yapılacak atamalarda ilgili dilde; yükseköğretim kurumlarının uluslararası ilişkiler ile yabancı dille ilgili uygulamalı birimlerinde istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.

İSTENEN BELGELER:

  1. Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, İlan Numarası, Birimi, Anabilim Dalı/Programı, Unvanı, Derecesi ve Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail v.s.) açıkça belirtilecektir. (http://personel.osmaniye.edu.tr/18362_formlar.html)
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  3. Öz geçmiş
  4. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge
  5. Lisans / Lisansüstü diploma belgeleri veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler
  6. Lisansüstü eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge
  7. Resmi Transkript (Lisans, Yüksek Lisans Eğitimi ile ilgili) veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge
  8. ALES belgesi
  9. 2 Adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  10. Yabancı Dil Belgesi (Meslek Yüksekokullarına başvurularda Yabancı Dil şartı aranmaz)
  11. Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar ile daha önce çalışıp ayrılanların, çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi
  12. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge
  13. Müracaat edilecek kadronun özel şartında (varsa) istenilen diploma, sertifika ve tecrübe belgeleri (Çalışılan kurumdan yapılan göreve dair alınacak belge üzerinde ilgili işyerinin kurumsal logosu, kaşesi, yetkilinin imzası ve belge tarihi bulunacak ve SGK hizmet dökümü eklenerek teslim edilecektir)
  14. Yüksek Lisans / Doktora eğitim yapıyor veya yapmış olmak şartı yer alan ilanlarda, ilanda belirtilen anabilim dalının/bilim dalının/alanın mezuniyet belgesinde/öğrenci belgesinde/transkriptte veya onaylı resmi yazıda belirtilmiş olması gerekmektedir.
ÖNEMLİ NOTLAR:
  • Başvurunun, şahsen veya posta yolu ile kadronun ilan edildiği birime yapılması gerekmektedir.
  • Sonuçlar Üniversitemizin internet adresinde (www.osmaniye.edu.tr) yayımlanacaktır. İnternet adresimizde yapılacak duyuru tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Postadaki gecikmelere, eksik bilgi ve belge ile intikal eden başvurulara ve gerçeğe aykırı beyan ihtiva eden başvurulara ilişkin sorumluluk başvurana aittir.
  • İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir. Bu kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.
  • Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde sadece 1 (bir) ilana başvurabilecektir. Birden fazla ilana başvurusu bulunduğu tespit edilen adayların başvuruları iptal edilecektir.
  • İdarenin uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir. İlana ilişkin bilgiler, Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer almaktadır.


İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

3 × 2 =