Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Doçent Alımı Yapıyor!

0
391

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği 10 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 1 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 1 Doçent alımı yapılacağını duyurdu.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır. “
İlanda yer alan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Beslenme ve Diyetetik Bölümü

İstenen Belgeler

  • Doçent kadrosuna başvuracakların, bir dilekçenin ekinde, öz geçmiş (YÖK formatlı), yayın listesi, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil başarı belgesi, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi, nüfus cüzdanının tasdikli fotokopisi, 2 adet fotoğraf, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı Üniversite Rektörlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir
Başvuru Tarihleri
  • Başvurular bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimden öğrenilecektir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

nineteen − 3 =