Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı

0
862

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alım ilanı yayımladı.

Mimar Sinan Güzel Üniversitesi, çeşitli fakülte/enstitü bölüm ve ana bilim dallarına 4 akademik personel alınacağı ile alakalı ilanı 25 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanında toplamda 2 Profesör ve  2 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Esaslarına göre Öğretim Üyesi alınacaktır.”
  • Başvurular Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine göre alınacak olup, öğretim üyesi kadro ilanlarına ait başvuru dilekçesi, MSGSÜ Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Beyan Formu, Belge Düzenleme Kılavuzu ve diğer belgeler http://www.msgsu.edu.tr internet adresinin Personel Dairesi Başkanlığı kısmında yer almaktadır.
  • Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
  • Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün olup, son başvuru tarihi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.
  • Diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir. Duyurulur
İlanda Mimar Sinan Güzel Üniversitesi öğretim üyesi olarak alım yapılacak fakülte / enstitü ve bölümler / ana bilim dalları aşağıda belirtmiştir: 
  • Mimarlık Fakültesi: Şehir ve Bölge Planlama bölümü, Bölge Planlama Ana Bilim Dalı, Lisans eğitimini Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini Kentsel Planlama Programı’nda, doktora eğitimini Şehircilik Programı’nda tamamlamış olmak. Doçentlik unvanını Şehir ve Bölge Planlama bilim alanında almış olmak. Sürdürülebilirlik, ekoloji veenerji, mekânsal strateji planları alanında çalışmalar yapmış olmak ve bu alanlarda ders verme deneyimine sahip olmak niteliklerine sahip 1 Profesör, 
  • Fen Edebiyat Fakültesi: Türk Dili ve Edebiyatı bölümü, Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na Lisans eğitimini Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde, yüksek lisans ve doktora eğitimini Yeni Türk Edebiyatı alanında yapmış olmak. Türk Halk Edebiyatı alanında çalışmaları bulunmak ve bu alanda ders verme deneyimine sahip olmak niteliklerini taşıyan 1 Profesör ve Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na,Lisans eğitimini Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde, yüksek lisans ve doktora eğitimini Yeni Türk Edebiyatı alanında yapmış olmak. Doktorasını Cumhuriyet öncesi Türk romanı üzerine yapmış olmak niteliklerine sahip 1 Doktor Öğretim Üyesi,
  • Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Yüksekokulu: Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümü, Onarım Ana Bilim Dalı’na Lisans eğitimini Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü’nde yapmış olmak, doktora derecesini kimya bölümünden malzeme üzerine almış olmak niteliklerine sahip 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri 

İlan Yayımlanma Tarihi: 25.06.2020
Son Başvuru Tarihi: 09.07.2020
İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek için tıklayınız 
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1 × two =