KTO Karatay Üniversitesi Tam Zamanlı Doçent Doktor Alımı Yapıyor!

0
565

KTO Karatay Üniversitesi tam zamanlı öğretim üyesi kadrosuna Doçent alımı yapılacağını duyurdu.

KTO Karatay Üniversitesi, 27 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan akademik kadro ilanında toplamda 1 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

KTO Karatay Üniversitesi, tam zamanlı öğretim üyesi alım ilanında bünyesine 1 Doçent alımı yapılacağını duyurdu.
KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemize 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır “
İlanda yer alan KTO Karatay Üniversitesi bünyesine alım yapılacak öğretim üyesi için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi: Grafik Tasarım Bölümü

Başvuru Şartları ve İstenen Belgeler

  1. Doçent kadrosuna başvuracak adayların, dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği, Yabancı Dil Sınav Belgesi, Lisans Belgesinin onaylı örneği, Yüksek Lisans Belgesinin onaylı örneği, Doktora Belgesinin onaylı örneği, Doçentlik Belgesinin onaylı örneği, yurt dışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, yüksek lisans ve doktora tezleri, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan dört (4) takım dosya ile Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Başvuru Tarihleri ve Adresi:
  • Başvurular şahsen veya posta yolu ile KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır.
  • Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Eksik belgeli ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • İlk Başvuru Tarihi : 27.01.2021
  • Son Başvuru Tarihi : 11.02.2021

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

4 × one =