Konya Teknik Üniversitesi 27 Akademik Personel Alacak!

0
729

Konya Teknik Üniversitesi 27 Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurmuştur.

Konya Teknik Üniversitesi 27 Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik personel alımı yapacağını Resmi Gazete üzerinden duyurmuştur.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı ilan metni ile Başvuru Formları, Üniversitemizin (www.ktun.edu.tr ) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

  • Başvuru Taahhütnamesi
  • Güvenlik Soruşturması Beyanı
  • AYÖK Belgesi
  • Özgeçmiş
  • Yayın Listesi
  • Doçentlik / Doktora Belgesi
  • Yabancı Dil Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Adli Sicil Kaydı (e-Devlet çıktısı)
  • Hizmet belgesi (Kurum dışı müracaatlarda)
  • Başvuru Dosyası (1 adet) ve CD (Profesör 6, Doçent ve Dr.Öğr.Üyesi için 4 adet)

Konya Teknik Üniversitesi alım yapılacak kadroyu aşağıda belirtmiştir:

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı, İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı, Mühendislik Temel Bilimleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği Bölümü Kimyasal Teknolojiler ve Temel İşlemler ve Termodinamik Anabilim Dalları, Makina Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Harita Mühendisliği bölümleri

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi: Mimarlık Bölümü Bina Bilgisi Anabilim Dalı için aranan şartlar: Kırsaldan kente göç ve mekansal değişim, evrensel ve engelsiz tasarım konularında belirli süre çalışmaları olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Teknik Bilimler MYO Fakültesi: Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Harita ve Kadastro Anabilim Dalı için aranan şartlar: Harita Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak ve arazi düzenlemesi konularında çalışmalar yapmış olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Başvuru süresi Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Resmi Gazete ilanı için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

20 + 19 =