Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

0
99

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi akademik kadro ilanı yayımladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesi’nin çeşitli bölümlerine 10 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağı ile ilgili ilanı 21 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi akademik kadro ilanında 10 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurdu. “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır”

Genel Şartlar

Adayların;
  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları taşımaları,
  2. Üniversitemizin http://www.kmu.edu.tr adresinden elektronik ortamda başvurularını yaptıktan sonra istenilen belgelerin çıktısı ile (Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş ile Akademik ve İdari Etkinlikler Listesi) başvurmaları,
  3. Durumlarının, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla İlgili Değerlendirme Yönergesi”ne uygun olması,
  4. Mecburi hizmet yükümlülükleri olanların 2547 sayılı Kanun’un 35’inci maddesinin 3’üncü paragrafında belirtilen eş durumu ve sağlık mazeretlerine ilişkin belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

2547 sayılı Kanun’un 23’üncü maddesine göre doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adayların,
  • Bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte,
  • Yabancı dilini belirten dilekçelerine ilave olarak,
  • Özgeçmiş,
  • Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi,
  • Yayın listesi ve varsa YDS, ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini,
  • İki adet vesikalık fotoğraflarını,
  • Kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların (Üniversitemizde görev yapanlar hariç) hizmet belgelerini ekleyerek ilgili birimlere şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir
Başvuru Tarihleri:
  • Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren onbeşinci günü mesai bitimidir.
  • Onbeşinci gün hafta sonu ve/veya resmi tatil gününe rastgelmesi halinde takip eden günün mesai bitim tarihi olup son başvuru tarihi www.kmu.edu.tr adresinde duyurulacaktır.
  • Süresi içinde yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. 2547 sayılı Kanun’un Ek-38 maddesi uyarınca belirlenen %20 kotası ile başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.
İlan Başlama Tarihi : 21.04.2020 İlan Bitiş Tarihi : 05.05.2020
Resmi Gazete İlanı
Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

nineteen − one =