Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı

0
381

Karabük Üniversitesi akademik kadro ilanı yayımladı.

Karabük Üniversitesi çeşitli fakülte ve bölümlere 2 Doçent ve 6 Profesör ile toplamda 8 Öğretim Üyesi alımı yapılacağı ile ilgili ilanı 15 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

” Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Esasları Yönergesi” hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. ”

İstenilen Belgeler:

Profesör Kadrosu için:
  1. Başvuru Formu
  2. Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Esaslarının “Profesör Kadrosuna Başvurabilmek İçin Gerekli Asgari Koşullar” tablosunun bizzat aday tarafından çalışmalarının tabloya detaylı bir şekilde doldurularak 1 adet çıktı halinde dilekçesine eklenmesi, gerekmektedir. Jüri üyelerine gönderilecek dosyalarda da imzalı şekilde bu belgelerin konulması gerekmektedir.
  3. Başvuru formunun ekine; 6 (altı) adet fotoğraf,
  4. Nüfus cüzdan fotokopisi,
  5. Noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ile doçentlik belgesi,
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,
  7. Adli sicil belgesi,
  8. Özgeçmiş ve eserler listesi, varsa yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel eserlerinden oluşan dosyanın 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 6 (altı) nüshasını elektronik ortamda (flash bellek) şahsen veya posta yolu ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
Doçent Kadrosu için:
  1. Başvuru Formu
  2. Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Esaslarının “Doçentlik Kadrosuna Başvurabilmek İçin Gerekli Asgari Koşullar” tablosunun bizzat aday tarafından çalışmalarının tabloya detaylı bir şekilde doldurularak 1 adet çıktı halinde dilekçesine eklenmesi, gerekmektedir. Jüri üyelerine gönderilecek dosyalarda da imzalı şekilde bu belgelerin konulması gerekmektedir.
  3. Başvuru formunun ekine; 6 (altı) adet fotoğraf,
  4. Nüfus cüzdan fotokopisi,
  5. Noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ile doçentlik belgesi,
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,
  7. Adli sicil belgesi,
  8. Özgeçmiş ve eserler listesi, varsa yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel eserlerinden oluşan dosyanın 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 4 (dört) nüshasını elektronik ortamda (flash bellek) şahsen veya posta yolu ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
NOT:
  • 1, ve 2. maddelerdeki belgeler Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Formlar bölümünde veya Duyurular kısmından temin edilebilir.
  • Yabancı ülkelerden alınan diploma ve doktora belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ve/veya Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylı olması şarttır.
  • Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 (On Beş) gündür.
  • İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  • Adaylar en fazla bir kadroya başvuru yapabilirler.
Başvuru Tarihleri
Başvuru Tarihi : 15/04/2020 Son Başvuru Tarihi : 29/04/2020
Resmi Gazete İlanı
Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

six + eleven =