Karabük Üniversitesi Öğretim Eleman İlanı

0
959

28.05.2020 Güncelleme –

Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden: İPTAL İLANI 08 Mayıs 2020 tarihli 31121 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Üniversitemiz birimlerine alınacak Öğretim Elemanı Alım İlanı 2. sıradaki kadro iptal edilmiştir. İlan olunur

İptal Edilen Kadro:

İlan No: ÖE2020-05-02 Unvan: Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Birim: Eflani Meslek Yüksekokulu Otel Bölüm: Lokanta ve İkram Hizmetleri Anabilim Dalı: Aşçılık Pr. İlan Şartı: Lisans mezunu olmak ve lisans mezuniyet sonrasında gıda üretimi alanında en az 5 yıl deneyimli olmak.

Karabük Üniversitesi akademik personel ilanı yayımladı.

Karabük Üniversitesi, bünyesindeki farklı fakülte ve bölümlere 6 Öğretim Görevlisi alımı yapılacağı ile ilgili ilanı 8 Mayıs 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karabük Üniversitesi öğretim elemanı ilanında, toplamda  ders verecek 6 Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. ” Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan, 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili hükümleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır. ”

 İstenilen Belgeler:

  1. Başvurdukları Bölüm/Anabilim Dalı/Program Adı, Kadro Unvanı, T.C. No’sunu, yazışma Adreslerini Telefon Numaralarını Belirten Dilekçe ve Özgeçmiş
  2. Hizmet Belgesi ( Kamuda çalışanlar için)
  3. Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi (E-devletten alınan karekodlu belgeler ön değerlendirme aşamasında kabul edilir. E-devlet harici diploma/geçici mezuniyet belgeleri mutlaka Aslı veya Resmi Kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı/mühürlü olacaktır)
  4. Tezli yüksek lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi( E-devletten alınan karekodlu belgeler ön değerlendirme aşamasında kabul edilir. E-devlet harici diploma/geçici mezuniyet belgeleri mutlaka Aslı veya Resmi Kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı/mühürlü olacaktır)
  5. Lisans Transkripti (Aslı veya Resmi Kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı/mühürlü olacaktır))
  6. İstenilen alanla ilgili halen yüksek lisans ve/veya doktora öğrencisi olduğuna dair öğrenci belgesi.( e- devlet kapısında alınacak karekodlu öğrenci belgesi de olabilir.)
  7. Yabancı dil sınavı ( YDS, YÖK-DİL veya eşdeğerliği YÖK tarafından kabul edilen bir sınav) sonuç belgesi. (Meslek Yüksekokulları öğretim görevlisi kadroları için yabancı dil şartı aranmamaktadır)
  8. Merkezi sınav (ALES) belgesi fotokopisi
  9. İki adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)
  10. Askerlik durum belgesi (657 sayılı kanunun 48. maddesinin 6. bendinde belirtildiği gibi askerlik ile ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış yahut erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak)
  11. Bonservis Belgesi (İlan şartında tecrübe şartı var ise ilgili kurumdan ıslak imzalı olacak)
  12. SGK Hizmet Dökümü(E-devletten alınan karekodlu döküm kabul edilir)

Başvuru Yeri ve Tarihleri:

  • İlk Başvuru: 08.05.2020
  • Son Başvuru (Mesai Bitimi): 27.05.2020
  • Ön Değerlendirme Sonuç İlan: 29.05.2020
  • Giriş Sınavı: 02.06.2020
  • Giriş Sınav Saati: 10.00
  • Giriş Sınav Yeri: İlgili Birimlerde
  • Nihai Değerlendirme Sonuç: 05.06.2020
  • Sonuçların İlan Edileceği İnternet Adresi: www.karabuk.edu.tr
Karabük Üniversitesi Öğretim Elemanı ilanı hakkında detaylı bilgi almak için Resmi Gazete ilanını ve üniversite sayfasındaki duyuruyu inceleyebilirsiniz. Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

fifteen − two =