İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu 2 Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

0
1172

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 2 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 25 Eylül 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi alım ilanında 2 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
“İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden: 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca Meslek Yüksekokulumuza aşağıda programları belirtilen unvanlarda tam zamanlı olarak öğretim üyeleri alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartları haiz olmaları gerekmektedir. “
İlanda yer alan yüksekokula alım yapılacak öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren fakülteler aşağıda iletilmiştir:
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik ve İlk ve Acil Yardım programlarına alım yapılacaktır.

Başvuru Şartları 

  • Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
  • Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla ve eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İstenilen Belgeler

  1. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına atanmak isteyen adayların, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ nin 6. maddesinde belirtilen şekilde, Başvuru Dilekçesi (Başvuru yapılan ilanın tarihi, bölümü ve kadrosunu belirtir şekilde), Öz geçmişini, Doktora belgesini, noterden tasdikli veya resmi kurumlarca onaylanmış mezuniyet belgelerini, 4 adet fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 4 adet dosya ve 4 Adet CD halinde dilekçelerine ekleyerek, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.
Başvuru Adresi:
  • Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 100 Şişli / İSTANBUL

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

eleven + seven =