İstanbul Gedik Üniversitesi Profesör Alım İlanı Yayımladı

0
776

İstanbul Gedik Üniversitesi akademik kadro alım ilanı yayımladı.

İstanbul Gedik Üniversitesi, çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 1 akademik personel alınacağı ile alakalı ilanı 29 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

İstanbul Gedik Üniversitesi akademik personel alım ilanında toplamda 1 Profesör alımı yapılacağını duyurdu.
İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.”
İlanda İstanbul Gedik Üniversitesi akademik personel olarak alım yapılacak fakülte / enstitü ve bölümler / ana bilim dalları aşağıda belirtmiştir: 
  • İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi: Sosyoloji bölümüne, Doçentliğini Uygulamalı İstatistik alanında almış olmak, Sosyal Politika, Demografi ve Çevre Sorunları alanlarında uygulamalı araştırmalar ve bu alanlarda ulusal ve uluslararası yayınlar yapmış olmak. Yabancı dilde ders verme yeterliliğine sahip olmak.niteliklerini sağlayan 1 Profesör alımı yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

  1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)
  2. 2 Adet Fotoğraf
  3. Nüfus Cüzdan Sureti
  4. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Diploma onaylı fotokopileri(Profesör ve Doçent adaylar için Doçentlik Belgesi) ile yurt dışından alınmış Diploma, unvan var ise denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan başvuru dosyalarını Profesör ve Doçent adaylar Rektörlüğe ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (29.06.2020-13.07.2020) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Profesörler için 6 takım, 1 adet Hard Copy-5 adet CD/USB olacak şekilde,)
  5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa) Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Şartları,Tarihleri ve Yeri

  1. Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Son başvuru tarihi 13.07.2020)
  2. İlanlar ile ilgili tüm bilgiler, başvuru koşulları ve başvuru belgesi Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.
  • İlan Başvuru Başlangıç Tarihi : 29 Haziran 2020
  • Son Başvuru Tarihi : 13 Temmuz 2020
İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek için tıklayınız 
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

17 − eight =