İstanbul Gedik Üniversitesi 7 Akademisyen Alımı Yapacak!

0
349

İstanbul Gedik Üniversitesi 11 Şubat 2021 tarihli Resmi Gazete ilanıyla 6 öğretim üyesi ve 1 öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul Gedik Üniversitesi çeşitli birimlerindeki akademisyen kadrolarına toplamda 6 Doktor Öğretim Üyesi ile 1 Öğretim Görevlisi alımı yapılacaktır.
” Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır. “
İlanda yer alan İstanbul Gedik Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik,
  • Spor Bilimleri Fakültesi: Egzersiz ve Spor Bilimleri

İstenilen Belgeler ve Başvuru Tarihleri:

  1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)
  2. 2 Adet Fotoğraf
  3. Nüfus Cüzdan Sureti
  4. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Diploma onaylı fotokopileri(Profesör ve Doçent adaylar için Doçentlik Belgesi) ile yurtdışından alınmış Diploma, unvan var ise denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan başvuru dosyalarını ilgili fakülteye ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (11.02.2021-25.02.2021) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Dr. Öğretim Üyeleri için 4 takım, 1 adet Hard Copy-3 adet CD/USB olacak şekilde)
  5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa) Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvuru Tarihleri
  • Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde başvuru yapabilirsiniz.(Son başvuru tarihi 25.02.2021) İlanlar ile ilgili tüm bilgiler, başvuru koşulları ve başvuru belgesi Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.

Öğretim Elemanı Alım İlanı

“İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince öngörülen koşulları sağlamış olmak şartı ile aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır. “
İlanda yer alan üniversiteye alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Gedik Meslek Yüksekokulu: Anestezi

 İstenilen Evraklar

  1. 1 Adet Fotoğraf
  2. Başvuru Formu (www.gedik.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.)
  3. Öz geçmiş/YÖK Formatlı Öz geçmiş
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. Öğrenim Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans varsa Doktora Diploması ve Not Belgeleri Fotokopileri)
  6. ALES Belgesinin Fotokopisi (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir)
  7. Yabancı Dil Belgelerinin Fotokopileri (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir)
  8. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge (Bakaya durumda olmamak)
  9. İş Tecrübesi Belgesi (çalışılan yerden alınması ve SGK Hizmet Döküm Belgesi ile gönderilmesi gerekmektedir.)(Daha önce kamuda çalışmış olanlar için hizmet belgesi) (ilan edilen kadroya bağlı olarak gerekli ise gönderilecektir.) Öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi.

Başvuru Yöntemi ve Sınav Takvimi

  • Adayların son başvuru tarihi mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen evrakları şahsen veya posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.
  • Postadaki gecikmeler, eksik belgelerle başvuru ve süresi içerisinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde yayınlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Not: Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. İlanlar ile ilgili tüm bilgiler ve başvuru koşulları Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.
  • Başvuru Adresi: İstanbul Gedik Üniversitesi- Yazı İşleri Müdürlüğü Cumhuriyet Mah. İlkbahar Sok. No: 1 34876 Yakacık-Kartal/İSTANBUL
  • Duyuru Başlama Tarihi : 11.02.2021
  • Son Başvuru Tarihi : 25.02.2021
  • Ön Değerlendirme Tarihi : 01.03.2021
  • Sınav Giriş Tarihi : 03.03.2021
  • Sonuç Açıklama Tarihi : 05.03.2021

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

2 × 3 =