İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Akademik Kadro İlanı

0
456

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi için Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitim bölümü için 1 Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurmuştur.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:

“2547 Sayılı Kanun” ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ile “İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Kriterleri”nin ilgili maddeleri uyarınca Üniversitemizin aşağıda belirtilen anabilim dalına devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır.” şeklinde açıklama yapmıştır.

İlan Başlama Tarihi : 12.03.2020

İlan Bitiş Tarihi (Son Başvuru) : 26.03.2020

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmak isteyen adayların;

Dilekçesi ile birlikte iki (2) adet vesikalık fotoğrafını, YÖK formatlı güncel özgeçmişini, nüfus cüzdanı suretini, adli sicil kaydı, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgelerinin örneklerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren bir (1) adet basılı dosya ve dört (4) adet dijital (USB) kopyası ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına (Elmalıkent Mah. Elmalıkent cad. no:4 34764 Ümraniye /İstanbul) teslim etmeleri gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin kabul edilmiş olması şarttır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup başvuruların 26.03.2020 Perşembe mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen Rektörlük adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitim bölümü için;

*İngiliz Dili Eğitim Anabilim Dalında 1 Dr. Öğretim Üyesi alımı için aranan nitelikler;

Yüksek Lisans veya doktora eğitimlerinden birini Anadili İngilizce olan bir ülkede yapmış olmak. İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora ve Toplum dilbilim alanında akademik çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dille Eğitim-Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’in 7. Maddesinin 3. Fıkrasındaki yabancı dil koşulunu sağlamış olmak.

Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

17 − 2 =