Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Alım Yapıyor!

0
733

Işık Üniversitesi akademik kadro alım ilanı yayımladı.

Işık Üniversitesi, çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 2 akademik personel alınacağı ile alakalı ilanı 29 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Işık Üniversitesi akademik personel alım ilanında toplamda 1 Profesör, ve 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Işık Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ile Üniversitemiz “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” nin ilgili maddeleri uyarınca Profesör ve Dr. Öğr. Üyesi alınacaktır.”
İlanda Işık Üniversitesi akademik personel olarak alım yapılacak fakülte / enstitü ve bölümler / ana bilim dalları aşağıda belirtmiştir: 
  • Fen Edebiyat Fakültesi: Psikoloji bölümüne alım yapılacaktır.

Başvuru Şartları,Tarihleri ve Yeri

  • Başvuracak adayların, Işık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 9. Maddesinde belirtilen evrakları; Profesör kadrosu için 6; Dr. Öğr. Üyesi kadrosu için 4’er nüsha halinde hazırlayıp başvuru dilekçelerine ekleyerek ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde Dr. Öğr. Üyesi kadroları için ilgili Akademik Birime; Profesör kadrosu için Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  • Başvurular gizli tutulacak olup, belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde yapılmayan ve internet üzerinden veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Yurt dışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Başvuru Süresi : 29 Haziran 2020
  • Son Başvuru Tarihi : 13 Temmuz 2020
Adres: Işık Üniversitesi Meşrutiyet Mahallesi, Üniversite Sokak Dış Kapı No:2 Şile /İSTANBUL
İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek için tıklayınız 
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

4 × two =