İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

0
81

İ. D. Bilkent Üniversitesi Üniversitesi akademik kadro ilanı yayımladı.

İ. D. Bilkent Üniversitesi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’ne 1 Doktor Öğretim Üyesi,alımı yapılacağı ile ilgili ilanı 17 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

İ.D. Bilkent Üniversitesi 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacaktır. “İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 23. maddesi, 12 Haziran 2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin Doktor Öğretim Üyesi Kadrolarına Atanma koşullarını düzenleyen 4-7. maddeleri hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile İ.D. Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’ne tam gün statüde çalışacak öğretim üyesi alınacaktır. ”

İstenilen Belgeler:

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların, ilgili kadroya başvuru dilekçeleri ile birlikte:
  1. Noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi,
  2.  Nüfus cüzdanı, askerlik belgesi, iki adet fotoğraf,
  3. Özgeçmiş, ulusal ve uluslararası akademik dergi ve/veya kitaplarda yayımlanmış bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 takım dosyayı, bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim etmeleri gereklidir. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.
  4. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Mühendislik Fakültesi Dekanlığından öğrenilebilir.

ÖZEL KOŞULLAR:

  1. Bilgisayar Mühendisliği, makine öğrenmesi alanında doktora diplomasına sahip olmak. Bilgisayar Mühendisliğinde makine öğrenmesi, bilgisayarla görü, derin yapay sinir ağları ve yüksek performanslı hesaplama konularında araştırma yapmak.
  2. Derin öğrenme ve bilgisayarla görü algoritma ve uygulamalarının koşacağı yüksek performanslı platformlar hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olmak.
  3. Araştırmalarıyla alanına uluslararası düzeyde katkı yapmış olmak, araştırmalarını saygın bilimsel dergilerde ve konferanslarda yayınlamış olmak ve çalışmalarına saygın yayınlardan yüksek sayıda atıf almış olmak.
  4. Yurtdışında doktoradan sonra çalışma ve araştırma deneyimine sahip olmak.

Başvuru Tarihleri

İlk Başvuru Tarihi : 17.04.2020 Son Başvuru Tarihi : 1.05.2020 Adres: İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı 06800, Bilkent- Ankara
Resmi Gazete İlanı
Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

eleven + 10 =