Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Kadro İlanı

0
1310

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi olarak toplam 14 akademik personel alım yapacağını duyurmuştur.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz akademik birimlerinin aşağıda belirtilen bölümlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği kapsamında tam zamanlı statüde öğretim üyesi alınacaktır.

İlk Başvuru: 29.04.2020  – Son Başvuru : 13.05.2020

Başvuruda İstenilen Belgeler

1. Adayların, 2547 Sayılı Kanun’ un 26, 24 ve 23. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları.

2. Başvuracakları fakülte, bölüm ve alanı belirten dilekçe, (https://personel.hku.edu.tr/) Özgeçmiş (YÖK Ek-4 formatında), Yabancı dil belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf (2 adet), Diploma fotokopilerinin aslı, noter onaylı sureti veya Personel Müdürlüğümüz tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri olması gerekmektedir.

3. Profesörler için doçentlik ve doktora/uzmanlık belgesi, yüksek lisans diploması, lisans diploması, profesörlük atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosya,

4. Doçentler ve Dr. Öğr. Üyesi için doçentlik belgesi, doktora/uzmanlık belgesi, yüksek lisans diploması, lisans diploması, Doçentlik atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya,

5. Doçentliğe atamalarda en az Üniversitelerarası Kurulun doçentlik sınavı için kabul ettiği ilkeler aranır.

6. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

7. Başvuru Süresi ve Yeri: İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde, İlgili Rektörlük Personel Müdürlüğü ve Dekanlığa başvurmaları gerekmektedir.

8. Prof. Dr. Doç. Dr. kadrolarına başvurular Rektörlük Personel Müdürlüğüne yapılacaktır. Dr. Öğr. Üyesi başvuruları ilgili Fakülte Dekanlıklarına yapılacaktır.

*Posta ile yapılacak başvurularda meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Başvuru Adresi: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü Yeşilkent Mah. Havalimanı Yolu 8. km. Şahinbey-GAZİANTEP Tlf: 0342 211 80 80/1801-1802-1803 Fax: 0342 211 80 81  –  E-Mail: [email protected]


Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

nine − 6 =