Gaziantep Üniversitesi 2 Doçent Alımı Yapacak!

0
867

Gaziantep Üniversitesi akademik kadro alım ilanı yayımladı.

Gaziantep Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 2 öğretim üyesi alınacağı ile alakalı ilanı 27 Ağustos 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Gaziantep Üniversitesi akademik kadro ilanında 2 Doçent alımı yapılacağını duyurdu.
“Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.  “
İlanda Gaziantep Üniversitesi bünyesine Doçent olarak alım yapılacak fakülte / enstitü ve bölümler / ana bilim dalları aşağıda belirtmiştir: 
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü
  • Tıp Fakültesi: Dahili Tıp Bilimleri Bölümü

İstenilen Belgeler: 

Doçent kadroları daimi statüde olup, adaylar başvurulan ana bilim dalını belirten dilekçelerine;
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Öğrenim belgeleri,
  • Öz geçmiş,
  • Beyanname formu ile puanlama formu ve Doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaların 1 (bir) takımını fiziksel ortamda; dosyadaki tüm bilgi ve belgeleri de PDF formatında 5 (beş) adet taşınabilir belleğe aktararak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunacaklardır.
    • Doçentlik kadrolarına başvuranlardan, Doçentlik unvanını Üniversitelerarası Kurulca sözlü sınava tabi tutulmadan almış olan adaylar; müracaat ettikleri Doçent kadroları için, Üniversitemizin talebi doğrultusunda, Üniversitelerarası Kurul tarafından oluşturulacak jüri üyelerince sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Bu sınavdan başarılı olamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
    • Doçent kadrolarına başvuran adayların dosyaları Üniversitemiz “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesinde” yer alan ve Rektörlüğümüzce kurulan Akademik Başvuru İnceleme Komisyonu (ABİK) tarafından değerlendirilecektir. Adaylar, ilana çıkılan kadrolardan yalnızca birine başvurabilecekler ve ilan şartlarında belirtilen hususların tamamını belgelendireceklerdir.
İlanımızın başvuru süresi Resmî Gazete’de yayımlanma tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

13 + six =