Gaziantep Üniversitesi 11 Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

0
449

Gaziantep Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Gaziantep Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği 9 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 11 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Gaziantep Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 9 Doktor Öğretim Üyesi,1 Doçent ve 1 Profesör alımı yapılacağını duyurdu.
Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖNCELİKLİ ALAN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.”
İlanda yer alan Gaziantep Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Fen-Edebiyat Fakültesi: Psikoloji Bölümü
  • Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi: Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü
  • Mühendislik Fakültesi: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

İstenen Belgeler

  • Profesör kadroları daimi statüde olup;
Adaylar başvurulan ana bilim dalını ve başlıca araştırma eserini de belirten dilekçelerine ekleyecekleri, Doçentlik belgesi, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, öz geçmiş, beyanname formu ile puanlama formu ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarının 1 (bir) takımını fiziksel ortamda; dosyadaki tüm bilgi ve belgeleri de PDF formatında 7 (yedi) adet taşınabilir belleğe aktararak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.
  • Doçent kadroları daimi statüde olup;
Adaylar başvurulan ana bilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim belgeleri, öz geçmiş, beyanname formu ile puanlama formu ve Doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaların 1 (bir) takımını fiziksel ortamda; dosyadaki tüm bilgi ve belgeleri de PDF formatında 5 (beş) adet taşınabilir belleğe aktararak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunacaklardır. Doçentlik kadrolarına başvuranlardan, Doçentlik unvanını Üniversitelerarası Kurulca sözlü sınava tabi tutulmadan almış olan adaylar; müracaat ettikleri Doçent kadroları için, Üniversitemizin talebi doğrultusunda, Üniversitelerarası Kurul tarafından oluşturulacak jüri üyelerince sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Bu sınavdan başarılı olamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  • Doktor Öğretim Üyesi kadroları için adaylar;
Başvurulan ana bilim dalını belirten dilekçelerine, nüfus cüzdanı fotokopisi, öz geçmiş, beyanname formu ile puanlama formu, yabancı dil belgesi, öğrenim belgelerinin onaylı sureti, ayrıca bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyaların 1 (bir) takımını fiziksel ortamda; dosyadaki tüm bilgi ve belgeleri de PDF formatında 5 (beş) adet taşınabilir belleğe aktararak, kadronun ilan edildiği birime başvuruda bulunacaklardır.
Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuran adayların dosyaları Üniversitemiz “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesinde” yer alan ve Rektörlüğümüzce kurulan Akademik Başvuru İnceleme Komisyonu (ABİK) tarafından değerlendirilecektir. Adaylar, ilana çıkılan kadrolardan yalnızca birine başvurabilecekler ve ilan şartlarında belirtilen hususların tamamını belgelendireceklerdir. 2547 sayılı Kanun’un Ek38 maddesi uygulanmayacaktır.
Başvuru Tarihleri
  • İlanımızın başvuru süresi Resmî Gazete’de yayımlanma tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

five × two =