Eskişehir Teknik Üniversitesi 3 Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

0
1096

Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyen alım ilanı yayımladı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 3 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 14 Aralık  2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanında 3 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
“Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen açık olan Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. maddesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ile “Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” uyarınca Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.”
İlanda yer alan Eskişehir Teknik Üniversitesi ve üniversiteye alım yapılacak öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren fakülteler aşağıda iletilmiştir:
  • Mühendislik Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği
İlgili kadrolar YÖK GELECEK Projesi “bilgi güvenliği öncelikli ve özellikli alan” öğretim üyesi kapsamında alınacaktır.

İstenilen Belgeler

  • Adayların dilekçelerine 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim belgesi, askerlik durumlarını gösteren belge ile birlikte Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin; 6. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı elektronik ortamda (flash bellek veya CD içerisinde) ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde “Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İki Eylül Kampüsü – ESKİŞEHİR” adresine ‘şahsen’ teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli

  • Yabancı dille öğretim yapılan bölümlerde “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”in 8/7. maddesi hükümleri uygulanacaktır.
  • Adaylar, şartları uyan kadrolardan sadece birine başvurabilecektir. İlan hakkındaki gerekli bilgilere, Rektörlük Personel Daire Başkanlığından ya da http://www.eskisehir.edu.tr internet adresimizin “Duyurular” bölümünden ulaşılabilir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

five × 3 =