Doğuş Üniversitesi 44 Akademik Personel Alımı Yapacak!

0
242

 Doğuş Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 31 öğretim üyesi ve 13 öğretim elemanı alımı ile alakalı ilanı 12 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Doğuş Üniversitesi, akademik personel alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 6 Profesör, 5 Doçent, 20 Doktor Öğretim Üyesi ile 2 Araştırma Görevlisi ve 11 Öğretim Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.
“Üniversitemiz Fakülte Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun 23. 24. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeleri alınacaktır. ”
Doğuş Üniversitesi akademik personel kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Fen Edebiyat Fakültesi: İngiliz Dili ve Edebiyatı, Psikoloji (İngilizce), Psikoloji, Mütercim ve Tercümanlık (İngilizce)
  • Mühendislik Fakültesi: Yazılım Mühendisliği (Türkçe), Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce), Endüstri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği (İngilizce), Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik (İngilizce), Dijital Oyun Tasarımı
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Havacılık Yönetimi (İngilizce)
  • Sağlık Bilimleri Yüksekokulu: Hemşirelik, Dil ve Konuşma Terapisi
  • Hukuk Fakültesi: Medeni Hukuk
  • Meslek Yüksekokulu: Sosyal Hizmetler

İstenilen Belgeler:

  • Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların başvurmak istedikleri Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserlerini” belirttiği dilekçesine YÖK Formatlı özgeçmişini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 adet Flash bellek veya CD’yi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 26.03.2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.
  • Doçent kadrosu tam zamanlı statüde olup,başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 26.03.2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.
  • Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçe ekinde ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 26.03.2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Fakülte Dekanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Yöntemi ve Tarihleri

  • Kadrolara başvuracak adayların yukarıda belirtilen evraklarıyla beraber https://www.dogus.edu.tr/docs/default- source/dokumanlar/akademik-yukseltme-ve-atama-yonergesi.pdf?sfvrsn=209a99a3_2 linkinde Ek 1’de yer alan puanlama tablosunu doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 26.03.2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar Rektörlük ya da ilgili dekanlığa ulaştırılmış olması gerekmektedir.
BAŞVURU ADRESİ:
  • Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü / Mühendislik Fakültesi Dekanlığı / Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı/ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı/ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı/ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu / Meslek Yüksekokulu / Hukuk Fakültesi Dekanlığı/ – Çengelköy Yerleşkesi:Bahçelievler Mah. Bosna Bul. No: 140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul Tel: 444 79 97/www.dogus.edu.tr

Öğretim Elemanı Alım İlanı

“Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 tarihli 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri ve 17 Nisan 2020 tarih ve 31102 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” maddesi uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.”
İlanda yer alan Doğuş Üniversitesi alım yapılacak akademik personel kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Mühendislik Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi: Dijital Oyun Tasarımı
  • Meslek Yüksekokulu: Diyaliz, Eczane Hizmetleri, Ameliyathane Hizmetleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikler, Patoloji Laboratuvar Teknikleri

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:

  1. ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
  2. YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 50 puan veya muadili bir puan almış olmak (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS’den veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 80 almış olmak). 3- Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:

  1. ALES ‘ten en az 70 puan almış olmak.
  2. En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak.
  3. Yabancı Diller Birimi için YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 80 puan veya muadili bir puan almış olmak.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

  1. Başvuru Dilekçesi (Dilekçe, başvurulan kadro ve iletişim bilgilerini içeren ıslak imzalı olmalıdır.)
  2. YÖK Formatında Türkçe Özgeçmiş
  3. Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans -Doktora diploma ve Lisans transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği, öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi )
  4. ALES Belgesi (ALES muafiyeti için, görev yapılan Yükseköğretim Kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı)
  5. YDS veya Eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca Kabul Edilen Sınav Belgesi
  6. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  7. 2 adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalı)
  8. SGK Hizmet Dökümü (e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge)
  9. Adli Sicil Kaydı Belgesi
Sınav Takvimi ve Başvuru Bilgileri
  • Başvuru Tarihi : 12.03.2021
  • Son Başvuru Tarihi : 26.03.2021
  • Ön Değerlendirme Tarihi : 29.03.2021
  • Giriş Sınavı Tarihi : 30.03.2021
  • Sonuç Açıklama Tarihi : 31.03.2021
    • Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
    • Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları belirtilen sonuç açıklama tarihlerinde www.dogus.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
    • Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 26.03.2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar ilgili dekanlık veya müdürlüğe ulaştırılmış olması gerekmektedir.
  • BAŞVURU ADRESİ: Doğuş Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı/Sanat ve Tasarım Fakültesi / Meslek Yüksekokulu Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mah. Bosna Bul. No: 140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul Tel: 444 7997 / www.dogus.edu.tr

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

20 − 17 =