Demiroğlu Bilim Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Alım İlanı

0
1369
Demiroğlu Bilim Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi alımı yapıyor.

Demiroğlu Bilim Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Demiroğlu Bilim Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 1 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 15 Ocak 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Demiroğlu Bilim Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Demiroğlu Bilim Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Öğretim Üyesi alınacaktır.  “
İlanda yer alan Demiroğlu Bilim Üniversitesi alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Tıp Fakültesi: Cerrahi Tıp Bilimleri

Genel Şartlar:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak

İstenilen Belgeler:

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların;
  • Dilekçe, YÖK formatında öz geçmiş, yayın listesi, yayınlar, diploma ve uzmanlık belgesinin noter tasdikli kopyaları ile YDS, ÜDS veya KPDS sonuç belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve 8 adet vesikalık fotoğrafı kapsayan 5 adet dosya ile birlikte şahsen Tıp Fakültesi Dekanlığı (Büyükdere Cad. No: 120/1 Esentepe-Şişli/ İstanbul Tel: (212) 275 75 83)’na teslim etmeleri gerekmektedir.
Başvuru Tarihleri
  • Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gündür.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

4 × one =