Bursa Teknik Üniversitesi 20 Öğretim Üyesi Alımı Yapacak!

0
274

Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Bursa Teknik Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği 16 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 20 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Bursa Teknik Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 3 Profesör, 9 Doçent ve 8 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkarılan ilgili yönetmelik hükümleri ve “Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazetede yayımlandığı tarih itibariyle başlar 17. günün mesai saati bitiminde sona erer. “
İlanda yer alan Bursa Teknik Üniversitesi alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi:  Biyomühendislik, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği,  Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Matematik Bölümü, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Orman Mühendisliği
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi: İşletme Bölümü, Sosyoloji Bölümü
  • Denizcilik Fakültesi: Denizcilik İşletmeleri Yönetimi

GENEL ŞARTLAR:

  1. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı “hizmet belgesini” müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.
  2. Yabancı Ülkelerden alınan diploma ve doktora belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
  3. Başvuruların Profesör ve doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına; Dr. Öğr. Üyesi kadroları için ilgili Fakülteye yapılması gerekmektedir. Eksik ve onaysız belgelerle süresi içinde yapılmayan başvurular ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.
  4. Adayların tümünü ilgilendiren, başvuru ve atama sürecindeki bilgilendirmeler www.btu.edu.tr adresinden yapılacak olup ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

  1. Özgeçmiş
  2. Onaylı diploma fotokopileri
  3. Bir adet fotoğraf
  4. Yayın listesi
  5. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  6. Akademik Değerlendirme Formu
  7. Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)
  8. Akademik Değerlendirme Beyan Formu
  9. Yabancı dil belgesi 10. Hizmet Belgesi
  10. Doçentlik belgesi (Profesör ve doçent adaylarından)
  11. Başvuru formuna eklenecek yukarıdaki belgelerin tamamı 1 adet sıkıştırılmış CD/DVD ve basılı olarak teslim edilecektir.
  12. Yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (2) iki adet CD/DVD sıkıştırılmış olarak kaydedilip teslim edilecektir
NOTLAR:
  • 2547 sayılı Kanunun ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %20’ lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.
  • Profesör ve doçent kadrosuna atanacaklar daimi statüde çalıştırılacaktır.
  • Rektörlük, uygun gördüğü takdirde ilanın her aşamasını iptal edebilir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

nine − nine =