Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

0
538

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Profesör ve Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Profesör ve Dr. Öğretim Üyesi olarak toplam 5 akademik personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesine göre aşağıda belirtilen bölüm ve anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru için İstenilen Belgeler:

Profesör kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi Doçentlik Belgesi, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı veya CD formatında oluşturulan yayın dosyalarını ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına;

Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuranların başvurdukları anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, Doktora, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, 3 adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, 4 (dört) nüsha dosyayı veya CD formatında oluşturulan yayın dosyalarını ekleyerek ilgili birime;

İlana müracaat edecek adayların ilanın Resmî Gazete’ de yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde başvuracaklardır.

Genel Açıklamalar

– Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuran adaylar YDS-60 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen sınavlardan bu puanın muadili bir puan aldığını gösterir belge,

– Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atamalar YDS – 60 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen muadili sınavların puanından muaftır.

– Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumundan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

– Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

– Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

– Adaylar sadece durumuna uygun bir (1) birime müracaatta bulunabileceklerdir.

*Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesi, Yayın dosyası tanzim listesi ve özgeçmiş formatı, Üniversitemizin http://pdb.mehmetakif.edu.tr/ internet adresinden temin edilebilir.

İlanda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi alım yapılacak kadroyu aşağıda belirtmiştir:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü:

* Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalında 1 Profesör alımı için aranan nitelikler; Çağdaş Maliyet Yönetimi Yaklaşımları konularında çalışmalar yapmış olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü:

* Endodonti Anabilim Dalında 1 Dr. Öğretim Üyesi için aranan nitelikler; Endodonti alanında çalışmalar yapmış olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi Temel Bilimler Bölümü:

* Temel Bilimler Anabilim Dalında 3 Dr. Öğretim Üyesi için aranan nitelikler; Tıp fakültesi mezunu, Tıbbi Mikrobiyoloji alanında doktora veya uzmanlığını yapmış olmak. Anatomi alanında doktora veya uzmanlığını yapmış olmak. Patoloji alanında doktora veya uzmanlığını yapmış olmak.

Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

10 + 18 =