Bartın Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi Alacak!

0
459

Bartın Üniversitesi 8 Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak!

Bartın Üniversitesi 8 adet Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi  olarak akademik personel alım yapacağını duyurmuştur.

Bartın Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma ek koşulları hükümleri uyarınca, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuruda İstenilen Belgeler

Doçent kadrosuna başvuracak Adaylar; başvuru formunun ekine; 6 (altı) adet fotoğraf, kimlik fotokopisi resmi kurumlarca onaylanmış ya da e-devlet üzerinden karekodlu lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ile doçentlik belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, özgeçmiş ve eserler listesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel eserlerinden oluşan dosyasının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 3 (üç) nüshasını elektronik ortamda (CD/flashdisk) şahsen veya posta yolu ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak Adaylar; başvuru formunun ekine; 6 (altı) adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, resmi kurumlarca onaylanmış ya da e-devlet üzerinden karekodlu lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ile erkek adaylar için askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, özgeçmiş ve eserler listesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, hizmet belgesi ile bilimsel eserlerinden oluşan dosyasının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere 3 (üç) nüshasını elektronik ortamda (CD/flashdisk) ortamında şahsen veya posta yolu ile ilgili Fakülte Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanda  Bartın Üniversitesi alım yapılacak kadroyu aşağıda belirtmiştir:

Edebiyat Fakültesi; Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Felsefe, Tarih bölümlerine

İslami İlimler Fakültesi; Temel İslam Bilimler bölümüne

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi; Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği

Spor Bilimleri Fakültesi; Antrenörlük Eğitimi

Önemli Bilgiler

  • – Müracaat edecek adaylarca; Personel Daire Başkanlığının “Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Süreci” başlıklı sayfasında yer alan “Öğretim Üyeliğine İlk Defa veya Yeniden Başvuracak Adayların Yayın ve Faaliyetlerini Değerlendirme Formu”nu bilgisayar ortamında 1 (bir) adet doldurarak başvuru formu ekinde her sayfası paraflı ve son sayfası imzalı olacak şekilde teslim edilecektir. Ayrıca, jüri üyelerine gönderilecek dosyalarda da imzalı şekilde bu belgenin koyulması gerekmektedir.
  • – Müracaat edecek adayların “Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. ( http://www.bartin.edu.tr ) adresinden Üniversitemiz/Mevzuatlar (KAYSİS)/Yönergeler kısmından ulaşılabilir.
  • – Adaylar başvuru dosyalarını hazırlarken Personel Daire Başkanlığının “Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Süreci” başlıklı web sayfasında yer alan açıklamalara dikkat etmelidir.
  • – Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
  • – Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan veya E-Devlet üzerinden alacakları “hizmet belgesini” dilekçelerine ekleyerek ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • – Yabancı ülkelerden alınan diploma ve doktora belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ve/veya Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylı olması şarttır.
  • – Müracaat süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.
  • – İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

five × one =