Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Akademisyen Alım İlanı

0
323

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademik personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 4 öğretim üyesi ve 17 öğretim elemanı alımı ile alakalı ilanı 22 Ekim 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, akademik personel alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 2 Profesör, 1 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi ile 6 Öğretim Görevlisi ve 11 Araştırma Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun’un ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili mevzuatta ve ilanda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı/Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylanmış olması ve 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki tüm şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.  “
İlanda yer alan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alım yapılacak öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İşletme Bölümü
  • Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi: Yazılım Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  1. İlanda belirtilen bilgiler kadro ilanına başvurmak için asgari koşul olup kadroya atanma hakkı sağlamaz. İdare uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir.
  2. İlana başvuru için gerekli bilgi, belge ve açıklamalar Üniversitemizin http://www.bandirma.edu.tr internet adresinde yer almaktadır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Bandırma Onyedi Eylük Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

“Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:
ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi hükümleri uyarınca personel alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili mevzuatta ve ilanda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Başvuru için gerekli belgelere ve ayrıntılı bilgiye Üniversitemizin https://www.bandirma.edu.tr adresinden ulaşılabilir. İlanda belirtilen bilgiler kadro ilanına başvurmak için asgari koşul olup kadroya atanma hakkı sağlamaz. “
İlanda yer alan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alım yapılacak öğretim elemanı kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Denizcilik Fakültesi: Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümleri
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Uluslararası İlişkiler, Maliye, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi: Sanat Tarihi
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Sosyal Hizmet, Sağlık Yönetimi Bölümleri
  • Denizcilik Meslek Yüksekokulu: Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü
  • Rektörlük: Uygulamalı Birim

Başvuru ve Sınav Takvimi

  1. Adaylar başvurularını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının http://pdb.bandirma.edu.tr internet sayfasında yayımlanan form dilekçe ve dilekçede istenen nitelikteki belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla yapmak zorundadır. (Farklı bir başvuru yöntemi kabul edilmeyecektir).
  2. Başvuru formunda onaylı ve/veya ıslak imzalı olarak istenen belgelerde Fotokopi/Renkli Fotokopi belgeler kabul edilmemektedir.
  3. Belgelerde onaylayanın adı soyadı, unvanı, mühür, tarih olmalı, bu bilgiler ve mührün okunaklı olması gerekmektedir.
  4. İlan edilen kadrolardan yalnızca bir tanesine müracaat edebilirler. Birden fazla kadroya yapılan müracaatların hiçbiri dikkate alınmayacaktır.
  5. Belgelerin ilgili bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, başvuru yapılan Birimde de Aslı Gibidir onayı yapılabilir, noter onaylı olması (yabancı dilden tercüme edilen belgeler hariç) zorunlu değildir.
  6. “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yüksek lisans belgelerinin tezli olup olmadığı belirtilmesi gerekli olup Tezli Yüksek Lisans olduğu belirtilmeyen belgelerde Yönetmelik hükümlerine göre değerlendirme yapılacaktır.
  7. Başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.
  8. Başvurular, sonuçlar ve kazanan adayların atama için başvuru evraklarıyla ilgili Üniversitemiz internet sayfasında yayınlanacak duyurular tebligat niteliğinde olup ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
  9. İnternet aracılığı ile yapılacak başvurular, süresi içinde yapılmayan başvurular, imzasız başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.
  10. Başvurular müracaat edilecek birime posta yoluyla veya şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Başvuru yapılacak ilgili Birime ulaşması gerekmektedir. (Yanlış Birime ve/veya adrese telim edilmesinden ve postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir).
  11. Araştırma Görevlisi ilanlarında atamalar 2547 sayılı Kanun’un 50-d maddesine göre yapılacaktır.
  12. İdare uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir.
Sınav Takvimi
  • Başvuru Başlama Tarihi : 22.10.2020
  • Son Başvuru Tarihi : 05.11.2020
  • Ön Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi : 20.11.2020
  • Giriş Sınavı Tarihi : 25.11.2020 (Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle tarihlerde değişiklik olması veya ertelenmesi durumunda Üniversitemiz internet sayfasında duyuru yapılacak olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.)
  • Sonuç Açıklama Tarihi : 30.11.2020
  • Başvuru Adresi : Kadro ilanının yapıldığı ilgili birimlere yapılacaktır.
  • Sonuçların ilan edileceği internet adresi : https://www.bandirma.edu.tr

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

six − 2 =