Atina Üniversitesinden Lisans Bursu Fırsatı

0
1059

YÖK resmi internet sitesinde yayımlanan haber de Atina Üniversitesinin lisans öğrencilerine burs verileceği belirtildi.

Yükseköğretim Kurulu sayfasında yayımlanan lisans bursu duyurusu içeriğinde Atina Ulusal ve Kapodistrian Üniversitesi Felsefe Okulu (School of Philosophy of the National and Kapodistrian University of Athens) AB üyesi olmayan ülkelerde yaşayan toplam 6 lisans öğrencisine 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında burs olanağı sağlayacağını duyurdu.

Lisans Bursu Verilecek Alanlar;

Atina Ulusal ve Kapodistrian Üniversitesi Felsefe Okulu tarafından verilecek burslar, Burslar, İngilizce dilinde eğitim verilen Arkeoloji, Tarih veya Antik Yunan Edebiyatı bölümleri için geçerli olacaktır.

Yukarıda bahsedilen bölümlerde Antik Yunan çalışmalarına yönelik lisans eğitimi toplam dört yıl sürecektir.

Ayrıntılı Bilgi için;

Atina Üniversitesi lisans bursu duyurusu ile ilgilenen öğrenci adayları müfredat, başvuru kriterleri ve burs programına ilişkin ayrıntılı bilgiye https://baag.uoa.gr adresinden ulaşılabilir.

Başvuru Yöntemi

  • Çevirimiçi indirilebilir başvuru formlarının eksiksiz doldurularak gerekli diğer belgelerle birlikte imzalı halinin Atina Üniversitesi’ne (e-posta: [email protected]) elektronik olarak gönderilmesi gerekmektedir.
  • İngilizce yeterlilik belgesine sahip olmak kaydıyla lise son sınıf öğrencisi, üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu Türk vatandaşları başvuruda bulunabilir. 

 


Diğer Burs Haberleri için

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nden Öğrencilere Burs Müjdesi

Kaynak

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

15 − ten =