Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı İlanı Yayımladı

0
406

Artvin Çoruh Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Artvin Çoruh Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği 27 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 19 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Artvin Çoruh Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 3 Profesör, 3 Doçent ve 13 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine; “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu”, “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi”, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ile “Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi”nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. “
İlanda yer alan Artvin Çoruh Üniversitesi alım yapılacak öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Mühendislik Fakültesi: Harita Mühendisliği
  • Orman Fakültesi: Orman Mühendisliği
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik, İş Sağlığı ve Güvenliği
  • Fen Edebiyat Fakültesi: Sosyoloji
  • Eğitim Fakültesi: Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi, Temel Eğitim, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi,
  • İlahiyat Fakültesi: İslam Tarihi ve Sanatları, Temel İslam Bilimleri
Diğer alım yapılacak öğretim üyeleri için açılan kadro detaylarına ulaşmak için tıklayınız

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Profesör kadrosuna başvuruda bulunacak adayların;
  • Başvurdukları bölüm ve ana bilim dalı ile başlıca araştırma eserini belirttiği dilekçelerine; bir adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, öz geçmiş, puan tablosu, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları ile doçentlik belgesinin onaylı suretleri, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretlerini kapsayan salt okunur 6 (altı) adet CD ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına;
Doçent kadrosuna başvuruda bulunacak adayların;
  • Başvurdukları bölüm ve ana bilim dalını belirttiği dilekçelerine; bir adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, öz geçmiş, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları ile doçentlik belgesinin onaylı suretleri, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretlerini kapsayan salt okunur 4 (dört) adet CD ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına;
Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuruda bulunacak adayların;
  • Başvurdukları bölüm, ana bilim dalını belirttiği dilekçelerine; bir adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, öz geçmiş, puan tablosu, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı suretleri, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretlerini kapsayan salt okunur 4 (dört) adet CD ile ilgili akademik birime; 27/11/2020 ilan tarihi itibari ile 15 (on beş) gün içerisinde (11/12/2020 tarihi mesai bitimine kadar) şahsen veya postayla yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerde sorumluluk kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR:

  1. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.
  2. Halen bir kamu kurumunda çalışıyor veya önceden çalışmış olanların kurumlarından aldıkları onaylı hizmet belgelerini de eklemeleri gerekmektedir.
  3. Adaylar CD dışında ayrıca; başvuru dilekçesinin ekinde bir adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, öz geçmiş, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora diploması, doçentlik belgesinin (profesör ve doçent başvurularında) onaylı suretlerini çıktı olarak ilgili birime teslim edeceklerdir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

one × four =