Alanya HEP Üniversitesi Profesör Alım İlanı

0
1213

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörlüğü öğretim elemanı alımı yapacaktır.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi çeşitli meslek yüksekokulu/fakülte/enstitü ve program/ bölüm/ana bilim dallarına 2 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 12 Ekim 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 2 Profesör alımı yapılacağını duyurdu.
“Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltme Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince, Profesör alınacaktır.”
İlanda yer alan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü (İngilizce)
  • Mimarlık Fakültesi: Mimarlık Bölümü (Türkçe)

İstenilen Belgeler:

  1. Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi,
  2. Dilekçeleri ekinde öz geçmişini, kimlik fotokopisi, 2 (iki) adet fotoğraf, noterden tasdikli lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesini (Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi),yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan CD ortamında 4 (dört) adet ve basılı 1 (bir) takım dosya ile,
  3. Üniversitemiz https://www.alanyahep.edu.tr/tr/ikm-formlar sayfasında yayımlanan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönergesi ekinde yer alan değerlendirme ölçütleri formunun aday tarafından doldurulmuş ve imzalanmış hali ile,
  4. Eğitim dili İngilizce olan bölüm için, İngilizce dilinden en az 80 puan alındığını gösterir, YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi ile birlikte Rektörlüğe başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri ve İletişim Bilgileri:

  • Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür.
  • Adayların; son başvuru tarihi mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen evrakları Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesine şahsen veya posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru Adresi: Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Cikcilli Mah. Saraybeleni Cad. No: 7 07400 Alanya
  • Başvuru Takvimi: İlk Başvuru Tarihi : 12/10/2020 Son Başvuru Tarihi : 26/10/2020

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

six − 1 =