Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Akademik Kadro İlanı

0
352

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Profesör, Doçent, Dr. Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacak!

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Profesör, Doçent, Dr. Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi olarak toplam 4 akademik personel alım yapacağını duyurmuştur.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. maddesi ile 09 Kasım 2018 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazetede ve 03 Ekim 2019 tarih, 30907 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ve bazı maddelerinde değişiklik yapılan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in ilgili maddeleri uyarınca unvanı ve nitelikleri belirtilen kadroya Öğretim Görevlisi alınacaktır. (Adayların Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması ve Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.)

Sınav ve Başvuru Takvimi

  • İlk Başvuru Tarihi: 08.04.2020
  • Son Başvuru Tarihi: 22.04.2020
  • Ön Değerlendirme Tarihi: 24.04.2020
  • Giriş Sınavı Tarihi: 27.04.2020
  • Sonuç açıklama Tarihi: 29.04.2020

Not: İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuruda İstenilen Belgeler

  1. Özgeçmiş
  2. Dilekçe
  3. 1 Adet Fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopisi
  6. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili)
  7. ALES Belgesi
  8. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge

Başvuru Adresi: Ataşehir Yerleşkesi: Kerem Aydınlar Kampüsü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İçerenköy Mah. Kayışdağı Cad. No:32 Ataşehir/İSTANBUL – Tel : (216) 500 44 44

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimleri için 2547 sayılı Kanunun 26. 24. ve 23. maddesinde belirtilen asgari koşulların yanında, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların; Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım yayınlarını (CD veya USB) taşınabilir belleğe ekleyerek Rektörlüğümüze ilan tarihinden itibaren on beş (15) gün içinde bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyen adayların; özgeçmişlerini, noterden tasdikli doçentlik belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını (CD veya USB) taşınabilir belleğe 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek ilan tarihinden itibaren on beş (15) gün içinde bizzat başvurmaları, ayrıca Doçent kadrosuna başvuracak adayların Üniversitelerarası Kurul tarafından değişecek bilim alanları için ayrı ayrı belirlenen ve halen yürürlükte olan Doçentlik kriterlerini sağlamış olmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların; özgeçmişlerini, noter tasdikli doktora belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını (CD veya USB) taşınabilir belleğe 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek ilan tarihinden itibaren on beş (15) gün içinde ilgili birime bizzat başvurmaları gerekmektedir.

*Yurt dışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

*Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi: Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü, Kayışdağı Cad. No:32 Ataşehir-İSTANBUL Tel: 0216 500 44 44


Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

3 × three =