Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

0
931

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 2 sözleşmeli personel alınması ile alakalı ilanı 27 Ekim 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanında 2 Uzman alımı yapılacağını duyurdu.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere sözleşmeli uzman alınacaktır.”
“Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Ek 2.maddesinin (c) fıkrası uyarınca alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar aday arasından Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yerleştirilecektir. (Bu sıralamaya göre son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sınava katılmaya hak kazanacaklardır.)”

Genel Şartlar:

  1. Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşulları taşımak.

Özel Şartlar:

  1. Üniversitelerin Mühendislik, Fen-Edebiyat, İletişim, Eğitim, Güzel Sanatlar Fakültelerinin birinden mezun olmak. HTML + CSS konusunda tecrübeli olmak. Photoshop, Illustrator programlarını kullanabilmek. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS,YDS,YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.
  2. Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak. Adobe Illustrator, Adobe Indesing ve Adobe Photoshop programlarını kullanabilmek. Kitap,katalog,dergi vb. yayınların tasarımı, uygulaması ve baskıya hazırlanması konusunda tecrübeli olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS,YDS,YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

İstenilen Belgeler ve Başvuru Tarihi:

  • Başvuru formu (fotoğraflı ve imzalı)
  • Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin ya da eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin fotokopisi
  • 2020 KPSS P3 sonuç belgesi
  • Yabancı Dil Bilgisi seviyesini gösteren belge
  • Öz geçmiş
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge Başvurular ilan tarihinden itibaren www.yok.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 02.11.2020-16.11.2020 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara adresinde olacak şekilde posta ile göndermek.
  • Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru Sonuçlarının Duyurulması:

Başvuruların incelenmesi sonucunda geçerli başvuruda bulunan adaylardan, 2020 KPSS P3 (B) grubu puanı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, sınav yeri ve tarihi www.yok.gov.tr sitesinde ilân edilecektir. Ayrıca adaylara yazılı bildirim ve tebligat yapılmayacaktır.

Değerlendirme:

Sözlü sınavda başarılı olmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 tam puan alınması zorunludur. Adaylar nihai başarı derecelerine göre sıralamaya tabi tutulacak ve kontenjan sayısı kadar aday alınacaktır.
İlan içeriğindeki diğer tüm detayları incelemek için tıklayınız 
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1 + 20 =