TÜBİTAK SAGE Aday Araştırmacı Alım İlanı Yayımladı

0
734

TÜBİTAK, bünyesinde bağlı Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE)’nde görev yapmak üzere kısmi süreli proje personeli alımı yapacak.

TÜBİTAK, 15 Ocak 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladığı ilan ile Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’ne 7 Personel alımı yapılacağını yayımladı.

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü bünyesine Aday Araştırmacı pozisyonunda 7 kişi alımı yapılacaktır.
TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden her bir alım yapılacak pozisyon için ayrı ayrı ilan bulabilirsiniz. İlan detayları içerisinde başvuru için gerekli olan genel şartlar, özel şartlar, istihdam sayısı, istihdam yapılacak il, istenilen belgeler ve başvuru süreçleri ile iletişim belgeleri bulunmaktadır.
“TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK SAVUNMA SANAYİİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME ENSTİTÜSÜ (SAGE) BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE KISMİ SÜRELİ PROJE PERSONELİ (ADAY ARAŞTIRMACI) ALINACAKTIR.”
Kısmi Süreli Proje Personeli (Aday Araştırmacı)
  • Lisans Bölümleri Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünün 4. Sınıfında öğrenim görüyor olmak nitelikleriyle Ankara’da istihdam edecek 2,
  • Lisans Bölümleri Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme- Mühendisliği Bölümünün 4. sınıfında öğrenim görüyor olmak nitelikleriyle Ankara’da istihdam edecek 2,
  • Lisans Bölümü Fizik, Fizik Mühendisliği, Optik ve Akustik Mühendisliği veya Elektro Optik Sistem Mühendisliği Bölümünün 4. sınıfında öğrenim görüyor olmak nitelikleriyle Ankara’da istihdam edecek 1,
  • Lisans Bölümleri Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümünün 4. sınıfında öğrenim görüyor olmak nitelikleriyle Ankara’da istihdam edecek 2 kişi alımı yapılacaktır.
Başvuru Tarihleri
İlan Başlama Tarihi : 15.01.2021 İlan Bitiş Tarihi : 05.02.2021
İletişim Bilgileri
  • Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır.
  • İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. TÜBİTAK SAGE-ANKARA E-Posta: [email protected] Telefon: 0312 590 90 00
Resmi Gazete İlanı
Detaylar için TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi sayfasını  inceleyebilirsiniz.
TÜBİTAK haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

5 × three =