Mardin Artuklu Üniversitesi 21 Öğretim Üyesi Alacak!

0
503

Mardin Artuklu Üniversitesi 21 Doçent, Profesör, Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak!

Mardin Artuklu Üniversitesi 21 Doçent, Profesör, Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik personel alacağını Resmi Gazete üzerinden duyurmuştur.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Mardin Artuklu Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Esasları Yönergesi hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler:

Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Başvurdukları bölümünü belirtir forma özgeçmiş, doçentlik belgesini, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (Altı) adet dosyayı teslim edeceklerdir. (Ayrıca bilimsel dosyada PDF formatında CD/DVD/USB eklenecektir.) Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) (Profesör kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

Doçent Kadrosuna Müracaat Edenlerin: başvurdukları bölümünü belirtir forma özgeçmiş, doktora diplomasının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. (Ayrıca bilimsel dosyada PDF formatında CD/DVD/USB eklenecektir.) Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) (Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna Müracaat Edenlerin: başvurdukları bölümünü belirtir forma özgeçmiş, doktora diplomasının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. (Ayrıca bilimsel dosyada PDF formatında CD/DVD/USB eklenecektir.) Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. (Daha önce çalışıp ayrılsalar dahi)

Not: Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulu tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekir. Üniversitemiz Birimlerinin internet sayfalarından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. İdare gerekli gördüğü takdirde “İlanın” her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

İlanda Mardin Artuklu Üniversitesi alım yapılacak kadroyu aşağıda belirtmiştir:

Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü:

* Yeni Türk Dili Bölümü 1 Doçent alımı için aranan nitelikler; Doçentlik unvanını Türk Dili Bilim alanında almış olup, Osmanlı Türkçesi, Türkiye Türkçesi ve Anadolu Ağızları üzerine çalışmaları olmak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü:

* Siyaset Bilimi Bölümü 1 Profesör alımı için aranan nitelikler; Siyaset bilimi alanında doçent unvanına sahip olmak, siyaset düşüncesi, siyasal hayat ve kurumlar alanında çalışmalar yapmış olmak.

İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü:

* İslam Felsefesi Bölümü 1 Profesör alımı için aranan nitelikler; İslam Felsefesi ve Felsefe alanlarında çalışmaları olmak.

Diğer kadro detayları için tıklayınız.

Başvuru Yeri: Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Profesör ve Doçent başvuruları Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne (Personel Daire Başkanlığı), Doktor Öğretim Üyesi başvuruları ilgili Fakülte veya Yüksekokullara şahsen veya posta ile yapılacaktır. (Süresi içinde yapılmayan Başvurular, eksik belgeli dosyalar ile yapılan başvurular ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

four + 17 =