Kırklareli Üniversitesi 7 Öğretim Elemanı Alımı Yapacak!

0
1169

Kırklareli Üniversitesi akademisyen alım ilanı yayımladı.

Kırklareli Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 7 öğretim elemanı alımı ile alakalı ilanı 2 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Kırklareli Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanında 5 Araştırma Görevlisi ve 2 Öğretim Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.
“Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları/ programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’e göre öğretim elemanları alınacaktır.”
  • Başvurular kadroların ilan edildiği ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının web sayfalarında bulunan adreslerine, Rektörlük kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Sınav takvimi ve ilan hakkındaki ayrıntılı bilgiler aşağıya çıkarılmıştır.
  • * Adayların ilanımızda yayınlanan kadrolardan sadece birine başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuru yapılan ilanın ilan sıra numarasının belirtilmesi gerekmektedir.
İlanda yer alan Kırklareli Üniversitesi ve üniversiteye alım yapılacak öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren fakülteler aşağıda iletilmiştir:
  • Fen Edebiyat Fakültesi:  Batı Dilleri ve Edebiyatları
  • İlahiyat Fakültesi: Felsefe ve Din Bilimleri
  • Rektörlük
  • Sağlık Yüksekokulu: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri
  • Uygulamalı Bilimler Fakültesi: Muhasebe ve Finans Yönetimi

Başvuru Şartları ve İstenilen Belgeler:

  1. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Öğretim Görevlisi/Araştırma Görevlisi İlanına Başvuru Formu (Eksiksiz doldurulacaktır.),
  2. Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,
  3. Lisans ve yüksek lisans diplomalarının fotokopileri veya e-Devlet çıktısı,
  4. Yeni tarihli yüksek lisans/doktora öğrenci belgesi (Yüksek lisans/doktora yapıyor olma şartı bulunan kadrolar için) veya e-Devlet çıktısı,
  5. Lisans not ortalamasını gösteren transkript fotokopisi (Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4’lük not sisteminin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.),
  6. Yüksek lisans ve/veya doktora transkript belgesi fotokopisi veya e-Devlet çıktısı,
  7. ALES belgesi fotokopisi,
  8. Yabancı Dil Belgesi (Meslek Yüksekokulu kadroları hariç),
  9. Bir (1) adet fotoğraf (Fotoğrafın forma yapıştırılması zorunludur.)
  10. Öz geçmiş ve (varsa) bilimsel çalışmalarını içeren dosya. * Adayların başvurdukları ilanın niteliklerinde belirtilen şartları sağladığını gösteren belgeleri sunmaları gerekmektedir.
    NOT: Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli müracaatlar ile postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacak ve bu durumdaki adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları Üniversitemizin web sayfasında yayımlanacaktır. Duyurular tebligat niteliğindedir.
Başvuru Tarihleri:
  • Başvuru Başlama ve Son Başvuru Tarihi: 02.12.2020 / 16.12.2020
  • Ön değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi: 21.12.2020
  • Sınav Giriş Tarihi: 24.12.2020
  • Sonuç Açıklama Tarihi: 28.12.2020

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

six + fifteen =