Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

0
358

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği 3 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 16 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 7 Profesör, 3 Doçent ve 6 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.”
İlanda yer alan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Tıp Fakültesi: Temel Tıp Bilimleri, Cerrahi Tıp Bilimleri ve Dahili Tıp Bilimleri bölümleri
  • Kamil Özdağ Fen Fakültesi: Kimya Bölümü
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: İşletme Bölümü
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi: Hemşirelik Bölümü
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Eczane Hizmetleri Bölümü
  • Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu: Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Adayların;
  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları taşımaları,
  2. Üniversitemizin http://www.kmu.edu.tr adresinden elektronik ortamda başvurularını yaptıktan sonra istenilen belgelerin çıktısı ile (Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş ile Akademik ve İdari Etkinlikler Listesi) başvurmaları,
  3. Durumlarının, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla İlgili Değerlendirme Yönergesi”ne uygun olması,
  4. Doçent kadroları devamlı statü için olup 2547 sayılı Kanun’un 24’üncü maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak özgeçmişlerini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, Doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini, iki adet vesikalık fotoğraflarını ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların (Üniversitemizde görev yapanlar hariç) hizmet belgelerini ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir.
  5. Profesör kadrosu devamlı statü için olup 2547 sayılı Kanun’un 26’ncı maddesinde belirtilen şartları taşıyan profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya ile birlikte, ana bilim dalını ve başlıca araştırma eserini belirten dilekçelerine ilave olarak, öz geçmişlerini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, Doçentlik belgelerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserlerini ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri

  • Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren on beşinci günü mesai bitimidir.
  • On beşinci gün hafta sonu ve/veya resmi tatil gününe rasgelmesi halinde takip eden günün mesai bitim tarihi olup son başvuru tarihi www.kmu.edu.tr adresinde duyurulacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

seventeen − 6 =