Kadir Has Üniversitesi Akademik Kadro İlanı

0
417

Kadir Has Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacağını duyurmuştur!

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi  için Dr. Öğretim Görevlisi olarak 1 akademik personel alımı yapacak.

Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesinde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak ‘Dr. Öğretim Üyesi’ alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

İlk Başvuru : 02.04.2020

Son Başvuru : 16.04.2020

Başvuru için Gerekli Belgeler

1. Öğretim üyesi başvuru dilekçesi,

2. Özgeçmiş (YÖK formatlı),

3. Akademik unvanının gerektirdiği onaylı diploma ve belgelerin fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belgesi asıllar ile birlikte geldiğinde diploma onayları yapılabilecektir.) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4. Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’ ne göre hazırlanacak Akademik Etkinlik Puanları Tablosu (Ek-1),

5. Adayların KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi kapsamında hazırladıkları (Profesörler için 5 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1adet basılı/ Diğer öğretim üyeleri için 3 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1adet basılı) bilimsel dosyaları

6. Yabancı dil yeterliliğini gösteren belge

7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

8. Nüfus Cüzdan fotokopisi.

Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ve dosyasında eksik belge
olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Aranan Koşullar;

Sosyoloji, siyaset bilimi veya yeni medya alanında lisans derecesine sahip olmak, İletişim Bilimleri veya İletişim ve Medya Çalışmaları alanında yurtdışı doktora derecesine sahip olmak, (yurt dışı doktora derecelerinin denkliğinin alınmış olması gerekmektedir), tercihen sosyal medyanın politik süreçlere etkisi üzerine yüksek lisans eğitimi veya araştırma deneyimi olması, kantitatif araştırma yöntemleri konusunda doktora veya doktora sonrası deneyime sahip olmak.

Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberle ilgili forum sayfamız üzerinden görüşlerinizi iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

seventeen + five =