Kadir Has Üniversitesi 2 Öğretim Üyesi Alacak

0
701

Kadir Has Üniversitesi, 1 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan akademik kadro ilanında 2 öğretim üyesi alacağını duyurdu.

Kadir Has Üniversitesi, öğretim üyesi ilanında bünyesine Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi olmak üzere toplam 2 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversitemizin aşağıda belirtilen Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’nde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak “Öğretim Üyeleri” alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Kadro Alımı Yapılacak Bölümler:

  1. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi: Mekatronik Mühendisliği
  2. Rektörlük: Ortak Dersler Bölümü

Öğretim Üyesi İlanı İstenilen Belgeler:

Başvurular online olarak üniversitemiz web sayfasından https://ikakademikbasvuru.khas.edu.tr/ linkinden kabul edilecektir. Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ve eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Online başvuru sırasında sisteme yüklenmesi istenen evraklar aşağıda listelenmiştir:
  1. Özgeçmiş (YÖK formatlı),
  2. Akademik unvanının gerektirdiği onaylı diploma ve belgeler (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belgesi asıllar ile birlikte geldiğinde diploma onayları yapılabilecektir.) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
  3. Yabancı ülkelerde alınan doktora, doçentlik ve profesörlük unvanlarının Türkiye’de geçerli sayılması için, başvuran adayın çalıştığı yabancı ülkelerdeki yükseköğretim kurumunun, eşdeğerliğinin Üniversitelerarası Kurulca belirlenmesi gerekir.
  4. Adayların KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi kapsamında hazırladıkları bilimsel dosyaları,
  5. Yabancı dil yeterliliğini gösteren belge,
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,
  7. Kimlik belgesi,
  8. 1 adet fotoğraf.

Başvuru Takvimi:

  • İlk Başvuru Tarihi : 01/04/2021
  • Son Başvuru Tarihi : 15/04/2021

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız.
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

two + five =