İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapacak!

0
501

İnönü Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

İnönü Üniversitesi, 11 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete ilanında toplamda 18 öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

İnönü Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında 7 Profesör ve  11 Doçent alımı yapılacağını duyurdu.
İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlere, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır. İlanımız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kamu Personeli Alım İlanları ve Üniversitemiz web sayfasında ilan süresince yayımlanmaktadır. “
İlanda yer alan İnönü Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren birimler aşağıda iletilmiştir:
  • Diş Hekimliği Fakültesi: Klinik Bilimler,
  • Fen Edebiyat Fakültesi: Matematik,
  • Hemşirelik Fakültesi: Hemşirelik
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Ekonometri
  • İlahiyat Fakültesi: Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri
  • Mühendislik Fakültesi: Biyomedikal Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği
  • Tıp Fakültesi: Cerrahi Tıp Bilimleri, Dahili Tıp Bilimleri

İstenen Belgeler

Söz konusu adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasında dokümanlar kısmından öğretim üyeliğine atanma kriterleri altındaki Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formunu eksiksiz doldurduktan sonra;
  1. Profesör kadrolarına başvuracak adayların, başvurdukları bölüm ve ana bilim dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, öz geçmişini bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan, belgeleyen bir adet dosyayı, bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 6 (altı) adet CD’yi, ayrıca www.inonu.edu.tr adresindeki (Personel Daire Başkanlığı-Dokümanlar-Formlar-Profesörlük Başvuru Dosyasında Olması Gereken Evrakların Kontrol Listesi) formda belirtilen belgelerin sıralamaya uygun şekilde bir adet başvuru dosyanın hazırlanarak Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.
  2. Doçent kadrolarına başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve ana bilim dalını belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, öz geçmişini, doçentlik belgesini, diğer öğrenim belgeleri ile bilimsel çalışmalarını, yayınlarını kapsayan bir adet dosyayı, bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) adet CD’yi, ayrıca www.inonu.edu.tr adresindeki (Personel Daire Başkanlığı Dokümanlar-Formlar-Doçentlik Başvuru Dosyasında Olması Gereken Evrakların Kontrol Listesi) formda belirtilen belgelerin sıralamaya uygun şekilde bir adet başvuru dosyanın hazırlanarak Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir

NOT :

  • Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Adaylar sadece bir ana bilim dalına müracaat edebilirler.
  • Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik belgesi ve yabancı dil belgesinin noter veya resmi kurumlarca onaylanmış bir örneği ya da öğrenim belgelerinin e-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) alınan kare kodlu çıktısı başvuru dosyasına konulacaktır.
  • Adaylar, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.
Sınav Takvimi
  • Yayın Tarihi ve Yeri : 11.11.2020 Çarşamba Son Başvuru Tarihi : 25.11.2020 Çarşamba

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

three × 2 =