Erciyes Üniversitesi 33 Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

0
1127

Erciyes Üniversitesi akademisyen alımı yapılacağını duyurdu.

Erciyes Üniversitesi çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 33 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 30 Kasım 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Erciyes Üniversitesi öğretim elemanı alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 12 Profesör, 3 Doçent ve 18 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacağını duyurdu.
” Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ile Erciyes Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim Üyeliğine başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren başlar 15. günün mesai saati bitiminde sona erer. Not: 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi uyarınca belirlenen %20’lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek Dr. Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.  “
İlanda yer alan Erciyes Üniversitesi’ne alım yapılacak akademisyen kadroları için ilgili kadroyu içeren fakülteler aşağıda iletilmiştir:
  • Diş Hekimliği Fakültesi: Endodonti ve Restoratif Diş Tedavisi ana bilim dallarına
  • Edebiyat Fakültesi: İngiliz Dil Bilimi ana bilim dalına
  • Eğitim Fakültesi: Eğitim Programları ve Öğretim ana bilim dalına
  • Hukuk Fakültesi: Anayasa Hukuku ana bilim dalına
  • Mühendislik Fakültesi: Çevre Teknolojileri, Çevre Bilimleri, Biyomedikal Mühendisliği ana bilim dallarına
  • Seyrani Ziraat Fakültesi: Bahçe Bitkileri, Fitopatoloji ana bilim dallarına
  • Spor Bilimleri Fakültesi: Rekreasyon ve Beden Eğitimi ve Spor ana bilim dallarına
  • Tıp Fakültesi: İç Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Tıbbi Parazitoloji ana bilim dallarına
  • Eğitim Fakültesi: Türkçe Eğitimi ana bilim dalına ve
  • Veteriner Fakültesi: Veteriner Biyometri ana bilim dalın alına alım yapılacaktır.
Diğer alım yapılacak fakülte ve ana bilim dallarını görüntülemek için tıklayınız

İstenen Belgeler:

PROFESÖRLÜK KADROSU İÇİN***
  • Adayların, dilekçe, özgeçmiş ve yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya tıpta uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanın tasdikli fotokopisi, herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair resmi belge (e-Devlet üzerinden alınan belge) ve iki adet fotoğrafı kapsayan başvuru dosyası ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 takım dosyayı fiziki olarak ve ayrıca bu dosyalardaki dokümanların tamamının PDF formatında CD veya Flash Belleğe aktarılıp, 6 (altı) adet olarak Üniversitemiz Rektörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
DOÇENTLİK KADROSU İÇİN***
  • Adayların, dilekçe, öz geçmiş ve yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya tıpta uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanın tasdikli fotokopisi, herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair resmi belge (e-Devlet üzerinden alınan belge) ve iki adet fotoğrafı kapsayan başvuru dosyası ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 takım dosyayı fiziki olarak ve ayrıca bu dosyalardaki dokümanların tamamının PDF formatında CD veya Flash Belleğe aktarılıp, 4 (dört) adet olarak Üniversitemiz Rektörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU İÇİN***
  • Adayların, dilekçe, öz geçmiş ve yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya tıpta uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanın tasdikli fotokopisi, herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair resmi belge (e-Devlet üzerinden alınan belge) ve iki adet fotoğrafı kapsayan başvuru dosyası ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 takım dosyayı fiziki olarak ve ayrıca bu dosyalardaki dokümanların tamamının PDF formatında CD veya Flash Belleğe aktarılıp, 4 (dört) adet olarak Üniversitemiz ilgili akademik birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.
***Başvuru için istenen belgelerle alakalı detaylara ilan içerisinden ulaşabilirsiniz.
Önemli Not:
  1. Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) veya YDS sınavından en az 65 (altmışbeş) puan ya da eşdeğeri kabul edilen bir dil sınavından en az 65 (altmışbeş) puanın muadili bir puan almış olmak ve Çalışma alanı bir yabancı dil olan bölümlerde çalışma alanı dışındaki başka bir dilde eşdeğeri kabul edilen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 65 (altmış beş) puan veya muadili bir puan almış olmak şartı aranır.
  2. İlanımız Üniversitemiz (www.erciyes.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcut olup, Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir.

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

nineteen − five =