Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Profesör Alımı Yapıyor!

0
399

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, çeşitli fakülte/enstitü ve bölüm/ana bilim dallarına 1 öğretim üyesi alımı ile alakalı ilanı 16 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımladı.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapılacağını ilettiği Resmi Gazete ilanında toplamda 1 Profesör alımı yapılacağını duyurdu.
“Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimi için 2547 sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen asgari koşullarının yanında, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör alınacaktır.”
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, öğretim üyesi kadroları için ilgili kadroyu içeren birimleri aşağıda iletilmiştir:
  • Fen-Edebiyat Fakültesi: Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım yayınlarını (CD veya USB) taşınabilir belleğe ekleyerek Rektörlüğümüze ilan tarihinden itibaren on beş (15) gün içinde bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Diğer Şartlar:

  • Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 8. Maddesinin 7. Fıkrasının (ç) bendi uyarınca yabancı dille eğitim yapan bölümlerde yabancı dil şartı aranmaktadır.
  • Yurt dışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
BAŞVURU ADRESİ:
Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü, Kayışdağı Cad. No:32 Ataşehir-İSTANBUL Tel: 0216 500 44 44

İlan içeriğindeki diğer detayları incelemek ve bilgi almak için tıklayınız
İlan hakkında görüşlerinizi forum sayfamız üzerinden iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

15 − six =